Get Adobe Flash player

Agenda

oktober 2019
M D W D V Z Z
« dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Regels

Uiteraard werk ik volgens een aantal regels en om het juiste resultaat te behalen wordt elke deelnemer geacht op de hoogte te zijn van deze regels!

Trainingsregels
Meedoen aan de training is geheel op eigen risico en ik ben derhalve dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door uw hond aan derde of aan het terrein of door u geleden schade door welke invloed dan ook. U kunt mij dus ook niet aansprakelijk stellen. Een geldige WA verzekering is dan ook absoluut noodzakelijk!(controleer uw polisvoorwaarden of schade toegebracht door honden onder uw verzekering valt).
Zorg dat de hond zeker twee uur van te voren geen voer meer krijgt en goed is uitgelaten alvorens naar het terrein te komen! Mocht de hond toch zijn behoefte doen op het terrein neem dan de verantwoordelijk en ruim het even netjes op!
De training gaat altijd door! Dus ook als het regent! Draag makkelijke doch stevige waterdichte schoenen, geen lange jas maar een sportief jack zonder uitstekende koordjes wat de hond afleid. Een hoed mag maar een paraplu niet!
Wanneer U onverhoopt niet mee kan trainen dient U dit minimaal 24 uur van te voren te melden. Doet U dit niet dan ben ik genoodzaakt om de training door te berekenen door middel van het aftekenen van de strippenkaart!
Er is maar één iemand die de cursus volgt met de hond.
Familie-gezinsleden zijn van harte welkom,maar deze dienen wel op afstand te blijven, zich niet te bemoeien met de lessen en geen contact te zoeken met de hond.
Wat U nodig heeft voor de hond: Een goed passende riem. Geen tuig. Een slip ketting of een prik band is in onze klas NIET toegestaan! Een riem van minimaal 1.20 lengte. Langer mag maar is niet direct noodzakelijk.
En uiteraard een speeltje waar de hond goed en positief op reageert. Neem ook een zakje snoepjes mee. Het snoepje moet snel opgegeten kunnen worden. Daar zijn speciale trainingssnoepjes voor te koop.
Tijdens de les niet roken. Maak even geen gebruik van uw telefoon want u bent er om te trainen met uw hond!
Gedurende de loopsheid van een teef kunt u niet aan de lessen deelnemen.
Wanneer uw hond, kennel hoest, meerdaagse diarree of een andere besmettelijke aandoening heeft, kunt u niet deelnemen aan de lessen om besmetting bij andere honden te voorkomen.
U kunt echter wel zelf aanwezig zijn om het geleerde thuis in de praktijk te brengen.
Uw hond dient volledig ingeënt te zijn. De eerste les het inentingsboekje meebrengen ter controle. Een geldig bewijs van Titer bepaling is ook toegestaan.

Regels om deel te kunnen nemen aan de uitlaatservice:

 • De hond dient de jaarlijkse enting te hebben gehad en vrij te zijn van enige besmettelijke ziekte. Het entingsboekje wordt gecontroleerd. Een geldig bewijs van Titer bepaling is ook voldoende.
 • De hond dient zich sociaal te gedragen.
 • Uitlaat beurten dienen vooraf per wandeling contant te worden voldaan.
 • Als u zelf niet thuis bent geeft u toestemming om het huis door middel van een sleutel te betreden.
 • In geval van schade en/of verwonding aan uw hond(en), andere hond(en) of personen, en/of ziektes, opgelopen tijdens vervoer, de wandeling of na de wandeling, is Uitlaat Service Hilda niet aansprakelijk.
 • Mocht de hond eventueel ernstige schade of verwondingen oplopen geeft u toestemming om zonder overleg naar de dichtstbijzijnde dierenarts te gaan. Alle kosten die hieruit voortvloeien zijn voor de eigenaar.
 • Loopse teven kunnen niet mee met de groep, maar daar kan met Uitlaatservice Hilda eventueel een aparte regeling voor getroffen worden.
 • Als de eigenaar onjuiste en of incomplete gegevens heeft verstrekt, is Uitlaatservice Hilda niet verantwoordelijk voor de gevolgen die hieruit kunnen voortvloeien.
 • Ik werk met strippenkaarten welke van te voren worden gekocht en per keer wordt deze afgetekend.
 • In geval van extra uitlaten of verhindering moet u minimaal de dag ervoor, ’s avonds voor 22.00 uur bellen. Gebeurt dit niet dan wordt de kaart afgetekend.
 • Bij herhaaldelijke wanbetaling neemt Uitlaatservice Hilda het recht de overeenkomst op te zeggen.
 • Tijdens een weeralarm of extreme weersomstandigheden wordt er niet naar het veld gereden maar in overleg naar een passende oplossing gezocht.