Voorwaarden en spelregels

Uiteraard werk ik volgens een aantal regels en om het juiste resultaat te behalen wordt elke deelnemer geacht op de hoogte te zijn van deze regels!

Trainingsregels
Meedoen aan de training is geheel op eigen risico en ik ben derhalve dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door uw hond aan derde of aan het terrein of door u geleden schade door welke invloed dan ook. U kunt mij dus ook niet aansprakelijk stellen. Een geldige WA verzekering is dan ook absoluut noodzakelijk!(controleer uw polisvoorwaarden of schade toegebracht door honden onder uw verzekering valt).
Zorg dat de hond zeker twee uur van te voren geen voer meer krijgt en goed is uitgelaten alvorens naar het terrein te komen! Mocht de hond toch zijn behoefte doen op het terrein neem dan de verantwoordelijk en ruim het even netjes op!
De training gaat altijd door! Dus ook als het regent! Draag makkelijke doch stevige waterdichte schoenen, geen lange jas maar een sportief jack zonder uitstekende koordjes wat de hond afleid. Een hoed mag maar een paraplu niet!
Wanneer U onverhoopt niet mee kan trainen dient U dit minimaal 24 uur van te voren te melden. Doet U dit niet dan ben ik genoodzaakt om de training door te berekenen door middel van het aftekenen van de strippenkaart!
Er is maar één iemand die de cursus volgt met de hond.
Familie-gezinsleden zijn van harte welkom,maar deze dienen wel op afstand te blijven, zich niet te bemoeien met de lessen en geen contact te zoeken met de hond.
Wat U nodig heeft voor de hond: Een goed passende riem. Geen tuig. Een slip ketting of een prik band is in onze klas NIET toegestaan! Een riem van minimaal 1.20 lengte. Langer mag maar is niet direct noodzakelijk.
En uiteraard een speeltje waar de hond goed en positief op reageert. Neem ook een zakje snoepjes mee. Het snoepje moet snel opgegeten kunnen worden. Daar zijn speciale trainingssnoepjes voor te koop.
Tijdens de les niet roken. Maak even geen gebruik van uw telefoon want u bent er om te trainen met uw hond!
Gedurende de loopsheid van een teef kunt u niet aan de lessen deelnemen.
Wanneer uw hond, kennel hoest, meerdaagse diarree of een andere besmettelijke aandoening heeft, kunt u niet deelnemen aan de lessen om besmetting bij andere honden te voorkomen.
U kunt echter wel zelf aanwezig zijn om het geleerde thuis in de praktijk te brengen.
Uw hond dient volledig ingeënt te zijn. De eerste les het inentingsboekje meebrengen ter controle. Een geldig bewijs van Titer bepaling is ook toegestaan.

Voorwaarden Hondencentrum Hilda

 • De hond dient de jaarlijkse enting te hebben gehad en vrij te zijn van enige besmettelijke ziekte.
  Het entingsboekje wordt gecontroleerd . Een geldig bewijs van Titerbepaling is ook voldoende.
 • De hond dient zich sociaal te gedragen.
 • Als u zelf niet thuis bent geeft u toestemming om het huis door middel van een sleutel te
  betreden.
 • Als u zelf niet thuis bent geeft u toestemming om het huis door middel van een sleutel te betreden.
 • In geval van schade en/of verwonding aan uw hond(en), andere hond(en) of personen en/of ziektes opgelopen tijdens vervoer, de wandeling of na de wandeling, is HC Hilda niet aansprakelijk en kan nimmer aansprakelijk gesteld worden betreffende enige door u geleden schade.
 • Mocht de hond eventueel ernstige schade of verwondingen oplopen geeft u toestemming om zonder overleg naar de dichtstbijzijnde dierenarts te gaan. Alle kosten die hieruit voortvloeien zijn voor de eigenaar.
 • Teven dienen te zijn gesteriliseerd. Reuen dienen te zijn gecastreerd vanaf 1 jaar of ouder dan wel eerder vanwege ongewenst gedrag.
 • Als de eigenaar onjuiste en of incomplete gegevens heeft verstrekt, is HC Hilda niet verantwoordelijk voor de gevolgen die hieruit kunnen voortvloeien.
 • Uitlaatbeurten dienen vooraf per wandeling contant te worden voldaan.
  Strippenkaarten worden van te voren gekocht en per keer wordt deze afgetekend. Een 10 strippenkaart is een half jaar geldig. Deze wordt steeds gecontinueerd. Indien de geldigheid van de strippenkaart is verstreken is deze niet meer geldig. Er wordt nimmer geld gerestitueerd en de sleutel wordt in overleg terug gebracht. De opzegtermijn bedraagt een maand.
 • In geval van extra uitlaten of verhindering moet u minimaal een werkdag van tevoren, ’s middags voor 18.00 uur bellen. Gebeurt dit niet dan wordt de kaart afgetekend. Indien nodig ben ik telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 16 en 18 uur! Het nummer luidt: 0621637637.
 • Bij herhaaldelijke wanbetaling neemt HC Hilda het recht de overeenkomst op te zeggen.
 • Tijdens een weeralarm of extreme weersomstandigheden wordt er niet naar het veld gereden maar in overleg naar een passende oplossing gezocht.

Spelregels om deel te nemen aan de Crèche
De hond dient ’s ochtends te zijn uitgelaten. Een ongelukje in de bus kan uiteraard altijd voorkomen. Gebeurt dit echter drie keer dan wordt het contract ontbonden.
De hond draagt een nylon halsband zonder versieringen. Een andere hond kan zich anders ernstig verwonden aan bijvoorbeeld de prachtige leren halsband. Een tuig is ook niet toegestaan.
De honden worden opgehaald tussen 9 en 10 uur en weer thuis gebracht tussen 14 en 16 uur.
Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Het een en ander is afhankelijk van de groepssamenstelling en onder andere de weersomstandigheden!
We kunnen uw hond ook in pension nemen. De hond verblijft dan overdag op het voor hem bekende speelveld en ’s avonds slaapt hij op de bank bij mij of bij een collega. Huiselijke opvang dus!
Uw hond dient volledig te zijn geënt en ook de neusspray tegen kennelhoest te hebben gehad. Eigen voer meegeven. Bij reservering vragen wij minimaal een derde aanbetaling. Pas daarna wordt uw reservering definitief gemaakt. Er wordt geen geld gerestitueerd indien u geen gebruik maakt van uw reservering!
Wij kunnen bij vakantie uw kat verzorgen bij u thuis. We hebben immers de sleutel en – indien van toepassing – de alarmcode van uw pand. Ik ben sinds 1989 rijks gediplomeerd asielbeheerder, pensionhoudster, kynoloog volgens het Honden & Kattenbesluit.

De locatie van het speelveld is Zwarte Pad te Boskoop.

U bent welkom om een keer langs te komen. Graag van te voren bellen om een afspraak te maken daar vreemde mensen aan de dam nogal voor onrust zorgen.
Ik film de honden vaak en zet deze video’s op de geheime Facebook groep Honden Centrum Hilda.
Wanneer u mij een vriendschapsverzoek stuurt via Facebook kan ik u aan deze groep toevoegen.
Bij vragen graag een Whatsapp sturen! Uw verzoek is pas geldig NA een antwoord of bevestiging van mijn kant.
Indien u mij persoonlijk wilt spreken kan dat op werkdagen tussen 16 en 18 uur. Gelieve mij niet daarna te bellen want de werktelefoon staat dan uit!