Tarieven

Uitlaat

Maandag tot en met vrijdag.
De hond wordt opgehaald door een medewerker van Honden Centrum Hilda tussen 8.30 en 10.30 uur en gaat mee naar het veld. Tussen 14.00 en 16.00 uur wordt de hond weer thuis gebracht. Een en ander is afhankelijk van de groep die wij ophalen en waar de honden wonen. Het tijdstip van thuisbrengen wordt uiteraard mede bepaald door externe omstandigheden zoals verkeer, weersomstandigheden etc.

De doelstelling van Honden Centrum Hilda is dat de honden minimaal drie uur lang kunnen spelen op het veld!

De kosten hiervoor bedragen 15 euro mits de hond kan worden opgehaald en weggebracht in Wassenaar. Wanneer de hond 3 keer of meer per week meegaat betaald u 12 euro per keer.
Indien u woonachtig bent in een andere gemeente/regio, zullen de kosten 20 euro per hond per keer bij incidentele participatie op basis van beschikbaarheid bedragen. Wanneer de hond 1 of 2 keer per week op vaste dagen meegaat betaald u 19 euro per hond per keer en bij participatie van 3 of meer vaste dagen per week bedragen de kosten 17 euro per hond per week.

U heeft uiteraard het recht om 4 weken per jaar de hond(en) niet mee te geven (bijvoorbeeld tijdens vakantie). Gaat de hond een langere periode niet mee, dan is het gevolg dat u automatisch in een ander tarief gaat vallen.

Wij werken met strippenkaarten van 10 en 20 strippen. Deze zijn respectievelijk 6 en 12 maanden geldig.
Als de hond een keer mee gaat zonder gebruik van een strippenkaart, zullen de kosten 15 euro bedragen indien u in Wassenaar woont en 18 euro wanneer u buiten Wassenaar woonachtig bent.

Advies

De kosten voor een afspraak van een half uur bedragen 25 euro exclusief een eventuele reiskostenvergoeding van 0,20 cent per kilometer.

Training

Puppy/jonge honden/elementaire trainingen bestaan uit 6 lessen en de kosten hiervoor bedragen 50 euro.
Voor Agility betaald u 5 euro voor een losse les in groepsverband. De kosten voor een strippenkaart van 20 lessen die 6 maanden geldig is bedragen 75 euro.
Indien u een één op één training wenst, bedragen de kosten 20 euro per half uur.